Over ons

Möller Zonwering is een begrip in Oosterbeek en omstreken sinds 1911. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zijn de twee woorden die in het familiebedrijf centraal staan en waar de medewerkers van Möller voor staan. We vertellen u daar graag meer over op de pagina: service en onderhoud.

In 2011 hebben wij een tweede locatie geopend in Leusden. Daarbij zijn wij sinds 2012 trotse eigenaar van Janssen Rolluiken en Zonwering (1983) uit Wijchen, en in 2020 heeft Möller Zonwering uit Oosterbeek zich ook bij Zandschulp Zonwering aangesloten. Samen vormen wij een stabiele en betrouwbare partner: een verzameling van expertise en ervaring. 

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij ondertussen wel van zonwering. Voor iedere uitdaging hebben wij een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor de particuliere markt, de V.V.E.’s en de zakelijke markt. Of je nu als particulier op zoek bent naar een warmtewerend en verduisterend rolluik, of je als mkb- tot grootbedrijf je (kantoor)pand een upgrade geeft. Geen opdracht is ons te groot. Bij ons kunt u terecht voor elk soort zonwering en raamdecoratie. Ja, echt elk soort! Van rolluiken, tot buitenzonwering en van winkel afsluitingen tot regenwering. Bekijk al onze producten

Zonwering en raamdecoratie schaft u aan voor een lange periode en de mogelijkheden zijn enorm. Wij begrijpen dat er veel keus is. Wij begrijpen dat de keuze precies voor jouw situatie geschikt moet zijn. Neem contact met ons op en wij geven u een advies op maat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Om bijvoorbeeld meteen uw gewenste oplossing op te meten? Dat begrijpen wij. Wij staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies.

Maak een afspraakof vraag meer informatie aan

Waarom Möller Zonwering?

Heeft u interesse in zonwering producten voor thuis?

We staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies op maat. Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een afspraak