HR-zonwering

HR-zonwering staat voor professionele zonwering en duurzame besparing. Dit exclusieve label is in 2012 gelanceerd door de gezamenlijke brancheverenigingen in de zonwering, om zo hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Met veel plezier vertellen wij u dat Zandschulp Zonwering een van de weinige HR-zonweringspecialisten zijn in heel Nederland!

Zonwering heeft veel invloed op het energieverbruik van gebouwen. Verwarming en verkoeling kost energie – zonwering speelt een rol in het reguleren daarvan. Automatische HR-zonwering doet dit door stralingsintensiteit op de gevel. Ook verbetert zulke zonwering het thermisch comfort aanzienlijk. Het HR-label is daarom door de brancheverenigingen erkend voor deze én meer vormen van effectieve warmtewering.

Een HR-gecertificeerd product heeft veel voordelen, met energiebesparing als uitgangspunt. Het label ‘HR’ zelf zegt niets over de fysieke eigenschappen van het product: het gaat om de warmtewerende werking die een product met het HR-label heeft. Het certificaat ‘HR Zonwering’ toont aan dat een zonweringinstallatie de juiste energetische eigenschappen heeft. Dat laat zien dat de opdrachtgever een belangrijke bijdrage doet aan energiebesparing. Zo zorgen we voor een goed binnenmilieu.

Zandschulp is Romazo-gecertificeerd HR-zonweringspecialist:

HR zonwering specialist

Werking van HR-zonwering

Benieuwd hoe zonwering met HR-certificaat werkt? Bekijk onderstaande video en ontdek hoe u energie kunt besparen:

Meer informatie vindt u op de website van gezamenlijke brancheverenigingen in de zonwering. Ook staan onze zonweringspecialisten klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Zo eindigt u altijd met de zonwering die bij u past.