HR zonweringspecialist

HR zonwering is in 2012 gelanceerd en staat voor professionele zonwering en duurzame besparing. HR zonwering is gelanceerd door de gezamenlijke brancheverenigingen in de zonwering om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Met veel plezier vertellen wij u dan ook graag dat wij een van de weinige HR zonweringspecialisten zijn in heel Nederland.

Zonwering is van grote invloed op het energieverbruik van gebouwen, vanwege de noodzakelijke verwarming en koeling. Automatische zonwering regelt dit door stralingsintensiteit op de gevel en draagt tevens bij aan een aanzienlijke verbetering van het thermisch comfort. Het label is door de brancheverenigingen erkend voor deze en andere vormen van effectieve warmtewering.

Dit product kent vele voordelen met energiebesparing als uitgangspunt. HR Zonwering zelf zegt niets over de fysieke eigenschappen van het product maar het gaat om het warmtewerend effect dat het gelabelde product heeft.

Het certificaat HR Zonwering toont aan dat de betreffende zonweringinstallatie de goede energetische eigenschappen bezit. Hierdoor wordt aangetoond dat de opdrachtgever een belangrijke bijdrage doet aan energiebesparing en zorg draagt voor een goed binnenmilieu.

Werking van HR zonwering:

Meer informatie over HR zonwering treft u op de website van gezamenlijke brancheverenigingen in de zonwering